3D Impressies

3D Impressies, van ontwerp tot eindproduct
Met meubels op maat geeft u uw interieur een persoonlijk karakter. Deca Designs biedt u een totaalconcept waarbij exclusiviteit, creativiteit en uw interieurwensen centraal staan. Wij beschikken over zowel een ontwerpstudio als over een werkplaats. Wilt u het ontwerp nog aanpassen aan uw wensen? Dat is geen enkel probleem. Kortom, wij hebben alle faciliteiten in huis om uw interieur te ontwerpen én te vervaardigen. Hiernaast vindt u een kleine selectie van enkele 3d impressies.

Kasten op maat
Kasten op maat is een veelgevraagd product bij Deca Designs. Graag laten wij u zien wat wij zoal gemaakt hebben voor onze klanten. Bekijk de foto’s van boekenkasten, kast in nis en dressoirs. Allemaal door Deca Designs vervaardigde, specifieke kasten op maat.

TV meubel op maat
Een TV meubel op maat is de ideale oplossing voor ieder interieur. Hoe groot of hoe klein uw TV ook is, wij maken altijd een prachtig bijbehorend TV meubel. Voor alleen TV’s, maar indien gewenst ook met voldoende ruimte voor uw audioapparatuur. Bekijk de foto’s van de door Deca Designs gemaakte meubels en u vindt ongetwijfeld inspiratie voor uw eigen TV meubel op maat!

3D Impressies | Foto’s

Meubelmaker Arjan NieuwstratenMeubelmaker Deca Designs Rotterdam: Arjan Nieuwstraten
Deca Designs is opgericht in 2006 door meubelmaker Arjan Nieuwstraten uit Rotterdam: Voor en tijdens de opleiding aan het Hout-en Meubileringscollege te Rotterdam was ik dagelijks te vinden in de schuur van mijn ouders. Altijd bezig met het uitwerken van de ideeën voor meubels op maat ’s avonds op papier werden gezet voor familie en vrienden. Lees verder »»

Volg mij ook via:

Voor meubels op maat, bent u bij de meubelmaker van Deca Designs aan het juiste adres!

Meubels op maat

In alle soorten en in elke stijl

Kastenwand op maat

Kwaliteits maatwerk

Kasten op maat

Precies in de gewenste maat

Keukens op maat

Gegarandeerde kwaliteit

TV meubel op maat

Geheel naar uw smaak

Gratis offerte

Geheel gratis en vrijblijvende offerte

Nieuwsgierig naar wat de meubelmaker van Deca Designs voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op!