Kast op maat Oostvoorne

Bent u op zoek naar een mooie kast op maat Oostvoorne? Deca Designs meubelmakerij  kan u daar goed bij helpen. Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van kasten op maat, een steeds vernieuwend machinepark en productiemethodes, kan er gerust gezegd worden dat u bij ons aan het juiste adres bent. Er wordt samengewerkt met gerenommeerde leveranciers welke garant staan voor de duurzaamheid van het materiaal of houtsoort. U bent hierdoor niet duurder uit, integendeel. Door de goed opgebouwde vertrouwensband met onze leveranciers kunnen we scherp inkopen, waar u als klant van profiteert.Tevens hanteren we een minimaal uurtarief.

 meubelmaker spijkenisse

 Hoe gaat zoiets nu in z’n werk?

U loopt waarschijnlijk al een tijdje met een idee voor een kast op maat welke u graag bij u thuis zou willen zien. Dit idee kunt u goed bij ons neerleggen. Dit kan dmv een aanvraag per email (zie onderstaand contactformulier) of u kunt altijd even bellen op dit tel.nr: 0614598784. Het voordeel van een aanvraag per mail is dat u vrij snel een prijsopgaaf ontvangt. Wel geldt hierbij, hoe meer informatie u aanlevert (bijv. een schets of afbeelding of paginalink), des te passender de offerte.

Aan de andere kant heeft u misschien wel helemaal geen zin in mailen en wenst u een persoonlijkere vorm van contact. In dat geval kunt u altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek aan huis. We zijn ook bereid om uw idee voor een meubel op maat te visualiseren in een fotorealistische 3d tekening.

Onderstaand ziet u enkele voorbeelden van kasten op maat welke door Deca Designs Meubelmakerij in de loop van de jaren zijn gemaakt. De reacties van de vele klanten zijn tot op de dag van vandaag nog zeer positief. Daarbij wordt service hoog in het vaandel genomen, echter blijkt het in de praktijk zelden nodig te zijn. De bij de klant thuis geplaatste meubels op maat worden nauwkeurig gecontroleerd.