Kast op maat Oud Beijerland

Bent u op zoek naar een perfect bij uw interieur passende kast op maat in Oud Beijerland? Deca Designs meubelmakerij  kan u daar goed bij helpen. Met 20 jaar ervaring in meubelontwerp en meubelmaken incl kasten op maat in Rotterdam en omstreken, een steeds vernieuwend machinepark en productiemethodes, kan er gerust gezegd worden dat u bij ons aan het juiste adres bent. Er is een goede samenwerking met leveranciers welke garant staan voor de duurzaamheid van het materiaal of houtsoort. U bent hierdoor niet duurder uit, integendeel. Door de goed opgebouwde vertrouwensband met onze leveranciers kunnen we scherp inkopen, waar u als klant van profiteert. Tevens hanteren we een normaal uurtarief.

<img src=“kast-op-maat-oud-beijerland.jpg” alt="zwart eiken vakkenkast">

Hoe verloopt de werkwijze voor een kast op maat in Oud Beijerland?

U loopt waarschijnlijk al een tijdje met het idee voor een kast op maat, welke u graag bij u thuis zou willen zien. Dit idee kunt u goed bij ons neerleggen. Dit kan dmv een aanvraag per email (zie onderstaand contactformulier) of u kunt altijd even bellen op dit tel.nr: 0614598784. Het voordeel van een aanvraag per mail is dat u vrij snel een prijsopgaaf ontvangt. Wel geldt hierbij, hoe meer informatie u aanlevert (bijv. een schets of afbeelding of pagina link), des te passender de offerte.

Aan de andere kant heeft u misschien helemaal geen zin in mailen en wenst u een persoonlijkere vorm van contact. In dat geval kunt u altijd een afspraak maken in de meubelmakerij of voor een vrijblijvend bezoek aan huis. Daarna zijn we ook bereid om uw idee voor een meubel op maat, te visualiseren in een 3d tekening. https://deca-designs.nl/3d-impressies/

Onderstaand ziet u enkele voorbeelden van kasten op maat welke door Deca Designs Meubelmakerij Rotterdam in de loop van de jaren zijn gemaakt.https://www.instagram.com/decadesigns_maatmeubel/ De reacties van de vele klanten zijn tot op de dag van vandaag nog zeer positief. Daarbij is er goede service, echter blijkt het in de praktijk zelden nodig te zijn. Na montage, worden de geplaatste meubels op maat nauwkeurig gecontroleerd. https://deca-designs.nl/kasten-op-maat/

TV meubel op maat
Een TV meubel op maat is de ideale oplossing voor ieder interieur. Hoe groot of hoe klein uw TV ook is, wij maken altijd een prachtig bijbehorend TV meubel. Niet aleen voor uw tv, maar indien gewenst ook met voldoende ruimte voor uw audio apparatuur. Wenst u meer informatie of wilt u een aanvraag doen? Vul gerust het onderstaande formulier in.

<img src=“kast-op-maat-Oud-Beijerland.jpg” alt="notenhouten tv kast op maat">   

Gaby
2 maanden geleden

Kast voor in de woonkamer geplaatst eind maart. Zeer tevreden over onze kast-op-maat! Arjan heeft echt vakwerk geleverd en alles keurig aan huis gemonteerd. Fijn vanaf het ontwerp tot en met opleveren. We hadden eerder bij een online opmaatzagen-firma aangeklopt, waarbij er wat beperkingen bleken en we zelf moesten inmeten en monteren. Dat bleek bij DeCaDesign niet het geval en qua kwaliteit ook beter

In de coronatijd zonder elkaar in het echt te hebben gesproken een kast door Arjan laten maken. Arjan heeft ons ontwerp op een sublieme wijze vertaald naar een strakke en top afgewerkte kast. Een aanrader!

Rene Lenting
4 jaar geleden

Mooi maatwerk voor een mooie prijs! Iedereen die binnen komt is meteen onder de indruk van onze mooie en grote kast! Fijne communicatie en perfecte service na een defect wat door ons eigen toedoen ontstaan was.

John Vd Meer
4 jaar geleden

Prettige klantbenadering, 100% meedenken, geen concessies, accurate werkwijze. Arjan heeft ca 1 jaar geleden voor ons advocatenkantoor de gehele werkvloer ingericht , waar wij elke dag met volle teugen van genieten.

Mark Baron
4 jaar geleden

Hoogwaardig eindproduct en servicegerichte instelling. Er wordt goed meegedacht aan een oplossing op maat. Dubbel en dwars waard en komen zeker terug.

Michelle Hertog
4 jaar geleden

Saskia Jeijsman
4 jaar geleden

JH Grootveld
4 jaar geleden

Erg tevreden over het geleverde product! Over alles positief, fijn contact en een goede snelle service. Een echte aanrader!

J. Sliedrecht
4 jaar geleden

Heeft onze maatschappelijke unit voorzien van stijlvolle producten tegen een buitenGewoon vriendelijk tarief en opGeleverd ruim voor de start van het nieuwe seizoen

Paul de Haan
4 jaar geleden

Prettig contact, snelle service. Zeer blij met de geleverde diensten!