Kastenmaker Voorne Putten, voor een kast op maat

Voor een kast op maat bent u bij Deca Designs, Kastenmaker te Zuidland aan het juiste adres. We zijn actief in heel Nederland, met name Hellevoetsluis, Spijkenisse, Nissewaard, Brielle, regio Rotterdam, Voorne-Putten, Alle soorten maatkasten zijn bij ons mogelijk om te produceren in de moderne werkplaats. Dit gebeurt deels door precisie machinewerk en deels door handwerk. De afwerking van alle maatwerk kasten gebeurt dmv hoge kwaliteit coating. Ook voor alle overige meubels op maat kunt u met ons vrijblijvend contact opnemen.

 

Kasten op maat van hoge kwaliteit -Offerte binnen 1 a 2 dagen -Eerlijke prijzenBent u iemand die altijd veel spullen wenst op te bergen in huis? Dan is het wel zo prettig als u een kastenwand op maat heeft. Dit is handig om alle kleding in op te bergen of op te hangen. Daarmee wordt het voor u een stuk gemakkelijker om het overzicht te bewaren. Deze kastvorm kan zo gemaakt worden zodat ook u binnenkort geniet van de voordelen van een kastenwand op maat.

 

TV meubel op maat
TV/Audio meubelEen TV meubel op maat is de ideale oplossing voor ieder interieur. Hoe groot of hoe klein uw TV ook is, wij maken altijd een prachtig bijbehorend TV meubel. Voor alleen TV’s, maar indien gewenst ook met voldoende ruimte voor uw audioapparatuur. Bekijk de foto’s van de door Deca Designs gemaakte meubels en u vindt ongetwijfeld inspiratie voor uw eigen TV kast op maat!

Werkwijze: Als eerst wordt er goed geluisterd naar uw wensen. U kunt uw wensen kenbaar maken dmv het offerte aanvraagformulier(u kunt evt schetsen, afbeeldingen bijvoegen) of middels een afspraak aan huis of op de zaak. Bellen kan ook op het volgende nummer: 0614598784. U ontvangt over het algemeen binnen 1 a 2 dagen de offerte en/of voorstel.

U kunt ons bereiken per telefoon of per email:   Tel.0614598784   info@decadesigns.nl

grote wandkast