Keuken eiken naturel

Keuken eiken naturel op maat: mooi en functioneel
Vandaag de dag zijn er zoveel keukenaanbieders, dat het bijna onmogelijk is geworden om hiermee de concurrentiestrijd aan te gaan. Waar Deca Designs zich op het gebied van keukens wel in kan onderscheiden, is dat elke keuken nog met de hand wordt gemaakt door een meubelmaker. Hierdoor staan duurzaamheid en kwaliteit garant.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek bij ons of bij u. Uiteraard is alles geheel vrijblijvend.

Kasten op maat gemaakt tegen een aantrekkelijke prijs!
Bent u op zoek naar een meubelmaker die uw kasten op maat maakt tegen een aantrekkelijke prijs? Deca Designs helpt u graag verder en adviseert daar waar nodig. Wij hanteren een gunstig uurtarief, waardoor u nooit teveel betaalt voor uw kasten op maat.

Kijk ook eens naar:

Wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op! Wij staan u graag te woord. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Keuken eiken naturel | Foto’s

Meubelmaker Arjan NieuwstratenMeubelmaker Deca Designs Rotterdam: Arjan Nieuwstraten
Deca Designs is opgericht in 2006 door meubelmaker Arjan Nieuwstraten uit Rotterdam: Voor en tijdens de opleiding aan het Hout-en Meubileringscollege te Rotterdam was ik dagelijks te vinden in de schuur van mijn ouders. Altijd bezig met het uitwerken van de ideeën voor meubels op maat ’s avonds op papier werden gezet voor familie en vrienden. Lees verder »»

Volg mij ook via:

Voor meubels op maat, bent u bij de meubelmaker van Deca Designs aan het juiste adres!

Meubels op maat

In alle soorten en in elke stijl

Kastenwand op maat

Kwaliteits maatwerk

Kasten op maat

Precies in de gewenste maat

Keukens op maat

Gegarandeerde kwaliteit

TV meubel op maat

Geheel naar uw smaak

Gratis offerte

Geheel gratis en vrijblijvende offerte

Nieuwsgierig naar wat de meubelmaker van Deca Designs voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op!