Meubel maatwerk regio Rotterdam,Spijkenisse, Zuidland,Hellevoetsluis.


Welkom bij Deca Designs, hét maatwerk meubelbedrijf in Zuidland. Wilt u unieke en hoogwaardige meubels die aansluiten bij uw wensen? Zoek niet verder! Bij Deca Designs combineren we vakmanschap, creativiteit en maatwerkoplossingen om meubels te creëren die perfect bij uw interieur passen.

Onze ervaren ontwerper werkt nauw met u samen om uw ideeën te vertalen naar een uniek meubelstuk. Of het nu gaat om een strak tv meubel op maat, een klassieke stijl of een eigentijdse look, wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en oog voor detail om meubels te vervaardigen die een statement maken in uw interieur.

Naast vakmanschap bieden wij ook advies op maat. Ons team staat voor u klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van materialen en indeling. Met de aanwezige expertise kunt u de perfecte sfeer en functionaliteit creëren in uw ruimte.

Bij Deca Designs hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Er wordt gewerkt met hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en kiezen voor samenwerkingen met leveranciers die dezelfde waarden delen. Door te kiezen voor onze maatwerk meubels investeert u niet alleen in kwaliteit en esthetiek, maar ook in een duurzaam en verantwoordelijk geproduceerd meubelstuk.

Bent u op zoek naar meubel en maatwerk die uw interieur naar een hoger niveau tillen? Neem dan contact op met Deca Designs voor een vrijblijvend gesprek. Samen creëren we een uniek meubelstuk dat uw persoonlijkheid weerspiegelt en perfect past bij uw interieur. Ga voor vakmanschap en creativiteit, ga voor Deca Designs, maatwerk in meubels!

Gaby
2 maanden geleden

Kast voor in de woonkamer geplaatst eind maart. Zeer tevreden over onze kast-op-maat! Arjan heeft echt vakwerk geleverd en alles keurig aan huis gemonteerd. Fijn vanaf het ontwerp tot en met opleveren. We hadden eerder bij een online opmaatzagen-firma aangeklopt, waarbij er wat beperkingen bleken en we zelf moesten inmeten en monteren. Dat bleek bij DeCaDesign niet het geval en qua kwaliteit ook beter

In de coronatijd zonder elkaar in het echt te hebben gesproken een kast door Arjan laten maken. Arjan heeft ons ontwerp op een sublieme wijze vertaald naar een strakke en top afgewerkte kast. Een aanrader!

Rene Lenting
4 jaar geleden

Mooi maatwerk voor een mooie prijs! Iedereen die binnen komt is meteen onder de indruk van onze mooie en grote kast! Fijne communicatie en perfecte service na een defect wat door ons eigen toedoen ontstaan was.

John Vd Meer
4 jaar geleden

Prettige klantbenadering, 100% meedenken, geen concessies, accurate werkwijze. Arjan heeft ca 1 jaar geleden voor ons advocatenkantoor de gehele werkvloer ingericht , waar wij elke dag met volle teugen van genieten.

Mark Baron
4 jaar geleden

Hoogwaardig eindproduct en servicegerichte instelling. Er wordt goed meegedacht aan een oplossing op maat. Dubbel en dwars waard en komen zeker terug.

Michelle Hertog
4 jaar geleden

Saskia Jeijsman
4 jaar geleden

JH Grootveld
4 jaar geleden

Erg tevreden over het geleverde product! Over alles positief, fijn contact en een goede snelle service. Een echte aanrader!

J. Sliedrecht
4 jaar geleden

Heeft onze maatschappelijke unit voorzien van stijlvolle producten tegen een buitenGewoon vriendelijk tarief en opGeleverd ruim voor de start van het nieuwe seizoen

Paul de Haan
4 jaar geleden

Prettig contact, snelle service. Zeer blij met de geleverde diensten!