Meubel op maat Oud Beijerland

Bent u op zoek naar een meubel op maat in Oud Beijerland? Met 20 jaar ervaring in meubelontwerp en meubelmaken kunnen we u goed van dienst zijn. Een up to date werkplaats met vernieuwde machines zodat er topkwaliteit geleverd kan worden. Een op maat gemaakte kast is een veelgevraagd product bij Deca Designs. Graag laten wij u zien wat wij zoal gemaakt hebben voor onze klanten. Bekijk de foto’s van boekenkasten en dressoirs. Door Deca Designs vervaardigde, specifieke kasten op maat.

 

Werkwijze meubel op maat Oud Beijerland

Van ontwerp tot eindproduct
Deca Designs geeft u uw interieur een persoonlijk karakter. Deca Designs biedt u een totaalconcept waarbij exclusiviteit, creativiteit en uw interieurwensen centraal staan. Wij beschikken over zowel een ontwerpstudio als over een werkplaats. Hier kunt u de gecreëerde ontwerpen in 3D bekijken. Wilt u het ontwerp nog aanpassen aan uw wensen? Dat is geen enkel probleem. Kortom, wij hebben alle faciliteiten in huis om uw interieur te ontwerpen én te vervaardigen. https://www.instagram.com/decadesigns_maatmeubel/

<img src=“meubel-op-maat-oud-beijerland.jpg” alt="zwart eiken kast">

Eigen ontwerpstudio
Naast een werkplaats beschikt Deca Designs ook over een eigen ontwerpstudio. Hier worden de ontwerpen gecreëerd die u als klant in 3D kunt bekijken. Uiteraard is het altijd mogelijk het ontwerp aan te passen aan uw wensen.

TV meubel op maat oud beijerland
Een TV meubel op maat is de ideale oplossing voor ieder interieur. Hoe groot of hoe klein uw TV ook is, wij maken altijd een prachtig bijbehorend TV meubel. Voor alleen TV’s, maar indien gewenst ook met voldoende ruimte voor uw audioapparatuur. Bekijk de foto’s van de door Deca Designs gemaakte meubels en u vindt ongetwijfeld inspiratie voor uw eigen TV meubel op maat!

Meubelmaker Arjan NieuwstratenMeubelmaker Deca Designs Rotterdam: Arjan Nieuwstraten
Deca Designs is opgericht in 2006 door meubelmaker Arjan Nieuwstraten uit Rotterdam: Voor en tijdens de opleiding aan het Hout-en Meubileringscollege te Rotterdam was ik dagelijks te vinden in de schuur van mijn ouders. Altijd bezig met het uitwerken van de ideeën voor meubels op maat ’s avonds op papier werden gezet voor familie en vrienden. Lees verder »»

Gaby
2 maanden geleden

Kast voor in de woonkamer geplaatst eind maart. Zeer tevreden over onze kast-op-maat! Arjan heeft echt vakwerk geleverd en alles keurig aan huis gemonteerd. Fijn vanaf het ontwerp tot en met opleveren. We hadden eerder bij een online opmaatzagen-firma aangeklopt, waarbij er wat beperkingen bleken en we zelf moesten inmeten en monteren. Dat bleek bij DeCaDesign niet het geval en qua kwaliteit ook beter

In de coronatijd zonder elkaar in het echt te hebben gesproken een kast door Arjan laten maken. Arjan heeft ons ontwerp op een sublieme wijze vertaald naar een strakke en top afgewerkte kast. Een aanrader!

Rene Lenting
4 jaar geleden

Mooi maatwerk voor een mooie prijs! Iedereen die binnen komt is meteen onder de indruk van onze mooie en grote kast! Fijne communicatie en perfecte service na een defect wat door ons eigen toedoen ontstaan was.

John Vd Meer
4 jaar geleden

Prettige klantbenadering, 100% meedenken, geen concessies, accurate werkwijze. Arjan heeft ca 1 jaar geleden voor ons advocatenkantoor de gehele werkvloer ingericht , waar wij elke dag met volle teugen van genieten.

Mark Baron
4 jaar geleden

Hoogwaardig eindproduct en servicegerichte instelling. Er wordt goed meegedacht aan een oplossing op maat. Dubbel en dwars waard en komen zeker terug.

Michelle Hertog
4 jaar geleden

Saskia Jeijsman
4 jaar geleden

JH Grootveld
4 jaar geleden

Erg tevreden over het geleverde product! Over alles positief, fijn contact en een goede snelle service. Een echte aanrader!

J. Sliedrecht
4 jaar geleden

Heeft onze maatschappelijke unit voorzien van stijlvolle producten tegen een buitenGewoon vriendelijk tarief en opGeleverd ruim voor de start van het nieuwe seizoen

Paul de Haan
4 jaar geleden

Prettig contact, snelle service. Zeer blij met de geleverde diensten!