Meubel op maat met Pinterest

Heeft u inmiddels al veel inspiratie opgedaan via Pinterest en wilt u een volgende stap zetten naar die mooie boekenkast op maat, tv meubel op maat of die handige trapkast?

Wacht niet langer en vraag bij Deca Designs een vrijblijvende en passende offerte aan. Probeer bij u aanvraag een link naar de Pinterestpagina mee te sturen of een afbeelding/schets van het gewenste meubel of project welke u tevens kunt mailen naar info@decadesigns.nl. Hoe meer informatie des te passender de offerte. We proberen doorgaans binnen enkele dagen u van een passende offerte te voorzien.

Zelf zijn we ook actief op Pinterest. Bovendien ontvangt elke volger 5% korting op het totale offertebedrag.  http://pinterest.com/decadesigns0043              

‘Hoe en waar’

Indien gewenst geven we ons interieuradvies tijdens een bezoek aan huis. Als allround meubelmaker zijn we actief in Rotterdam, Oud beijerland, Hellevoetsluis, Alblasserdam, Brielle, Gouda, Waddinxveen als in heel Zuidholland.
Samen kunnen we kijken naar de beste oplossing, kleurstelling en houtsoort voor u gewenste meubel op maat.

Onze meubelmakerij te Zuidland (tussen Spijkenisse & Hellevoetsluis) beschikt over een nieuw machinepark waarbij meubels op maat worden gemaakt met de hoogste precisie. Tevens beschikken we over een bespreekruimte waar u op afspraak altijd welkom bent om op een rustige manier uw ontwerp of idee te bespreken. Daarbij wordt er goed geluisterd om uw idee in korte tijd uit te werken in een begroting en ontwerp indien nodig.

Bij Deca Designs meubelmakerij zijn er veel mogelijkheden. Wij passen het meubel aan op uw wensen en niet andersom. Tevens hanteren we een gunstig uurtarief, waardoor u nooit teveel betaald voor uw maatwerk meubel.

Service nemen we hoog in het vaandel, maar blijkt in de praktijk zelden nodig. Elk duurzaam op maat geproduceerd meubel wordt met grote aandacht gecontroleerd en bij u thuis gemonteerd.