Meubelmaker Nissewaard

Meubelmaker Nissewaard, van ontwerp tot eindproduct
Kast op maat TV ruimte
Meubelmaker Nissewaard geeft u uw interieur een persoonlijk karakter. Meubelmaker Nissewaard biedt u een totaalconcept waarbij exclusiviteit, creativiteit en uw interieurwensen centraal staan. Wij beschikken over zowel een ontwerpstudio als over een werkplaats. Hier kunt u de gecreëerde ontwerpen in 3D bekijken. Wilt u het ontwerp nog aanpassen aan uw wensen? Dat is geen enkel probleem. Kortom, wij hebben alle faciliteiten in huis om uw interieur te ontwerpen én te vervaardigen. Hiernaast vindt u een uitgebreide fotocollectie van onze meubels op maat!

Kasten op maat
kast met schuifdeuren 2Kasten op maat is een veelgevraagd product bij Deca Designs. Graag laten wij u zien wat wij zoal gemaakt hebben voor onze klanten. Bekijk de foto’s van boekenkasten, kast in nis en dressoirs. Allemaal door Deca Designs vervaardigde, specifieke kasten op maat.

Eigen ontwerpstudio
aangepast totaalNaast een werkplaats beschikt Deca Designs ook over een eigen ontwerpstudio. Hier worden de ontwerpen gecreëerd die u als klant in 3D kunt bekijken. Uiteraard is het altijd mogelijk het ontwerp aan te passen aan uw wensen.

TV meubel op maat
TV/Audio meubelEen TV meubel op maat is de ideale oplossing voor ieder interieur. Hoe groot of hoe klein uw TV ook is, wij maken altijd een prachtig bijbehorend TV meubel. Voor alleen TV’s, maar indien gewenst ook met voldoende ruimte voor uw audioapparatuur. Bekijk de foto’s van de door Deca Designs gemaakte meubels en u vindt ongetwijfeld inspiratie voor uw eigen TV meubel op maat!

Meubelmaker Arjan NieuwstratenMeubelmaker Deca Designs Rotterdam: Arjan Nieuwstraten
Deca Designs is opgericht in 2006 door meubelmaker Arjan Nieuwstraten uit Rotterdam: Voor en tijdens de opleiding aan het Hout-en Meubileringscollege te Rotterdam was ik dagelijks te vinden in de schuur van mijn ouders. Altijd bezig met het uitwerken van de ideeën voor meubels op maat ’s avonds op papier werden gezet voor familie en vrienden. Lees verder »»

Volg mij ook via:

Voor meubels op maat, bent u bij de meubelmaker van Deca Designs aan het juiste adres!

Meubels op maat

In alle soorten en in elke stijl

Kastenwand op maat

Kwaliteits maatwerk

Kasten op maat

Precies in de gewenste maat

Keukens op maat

Gegarandeerde kwaliteit

TV meubel op maat

Geheel naar uw smaak

Nieuwsgierig naar wat de meubelmaker van Deca Designs voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op!

Adresgegevens

Deca Designs
Arjan Nieuwstraten
Scheijdelveweg 5d
3214 VN Zuidland

Contactgegevens

Telefoon: 06-145 98 784
E-mail: info@decadesigns.nl