Meubelmaker Oud Beijerland

Bent u op zoek naar een maatwerk meubel bij Meubelmaker in Oud Beijerland? Dan hoeft u niet verder te zoeken. 

Ik streef naar volledige klanttevredenheid en doe er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen. Als meubelmaker werk ik nauwkeurig en met oog voor detail, zodat u kunt genieten van een meubelstuk dat perfect aansluit bij uw wensen. Inclusief 20 jaar ervaring in meubelontwerp en meubelmaken, zodat ik u goed van dienst kan zijn. 

Maatwerk meubelen is een veelgevraagd product bij Deca Designs. Ontdek wat wij zoal gemaakt hebben voor onze klanten zoals deze foto’s van boekenkasten, dressoirs en de door Deca Designs vervaardigde, specifieke meubels op maat.

 

 

Werkwijze meubelmaker Oud Beijerland

 

U loopt waarschijnlijk al een tijdje met het idee voor een op maat gemaakte kast, welke u graag bij u thuis zou willen zien. Dit idee kunt u goed bij ons neerleggen door middel van een aanvraag per email of u kunt altijd even bellen op dit tel.nr: 0614598784. Het voordeel van een aanvraag per mail, is snelheid. Dagelijks bekijk ik mijn mailbox waardoor u vrij snel een prijsopgaaf ontvangt. Graag adviseer ik u om voldoende informatie aan te leveren (bijv. een schets of afbeelding of pagina link), zodat de offerte ook op maat is.

Deca Designs geeft u uw interieur een persoonlijk karakter. Deca Designs biedt u een totaalconcept waarbij exclusiviteit, creativiteit en uw interieurwensen centraal staan. Wij beschikken over een vernieuwde werkplaats en bespreekruimte, zodat de gewenste kwaliteit geleverd wordt. Hier kunt u diverse ontwerpen in 3D bekijken. Wilt u het ontwerp nog aanpassen aan uw wensen? Dat is geen enkel probleem, faciliteiten genoeg in huis om uw interieur te ontwerpen én te vervaardigen. Hiernaast vindt u een uitgebreide fotocollectie van onze meubels op maat!https://www.instagram.com/decadesigns_maatmeubel/

<img src=“meubelmaker-oud-beijerland.jpg” alt="zwart eiken kast op maat">   

 

Tv meubel op maat

Een TV meubel op maat is de ideale oplossing voor ieder interieur. Het tv meubel op maat wordt aangepast op uw tv en audioapparatuur. Bekijk de foto’s van de door Deca Designs gemaakte meubels en u vindt ongetwijfeld inspiratie voor uw eigen TV meubel op maat!

 

Gaby
2 maanden geleden

Kast voor in de woonkamer geplaatst eind maart. Zeer tevreden over onze kast-op-maat! Arjan heeft echt vakwerk geleverd en alles keurig aan huis gemonteerd. Fijn vanaf het ontwerp tot en met opleveren. We hadden eerder bij een online opmaatzagen-firma aangeklopt, waarbij er wat beperkingen bleken en we zelf moesten inmeten en monteren. Dat bleek bij DeCaDesign niet het geval en qua kwaliteit ook beter

In de coronatijd zonder elkaar in het echt te hebben gesproken een kast door Arjan laten maken. Arjan heeft ons ontwerp op een sublieme wijze vertaald naar een strakke en top afgewerkte kast. Een aanrader!

Rene Lenting
4 jaar geleden

Mooi maatwerk voor een mooie prijs! Iedereen die binnen komt is meteen onder de indruk van onze mooie en grote kast! Fijne communicatie en perfecte service na een defect wat door ons eigen toedoen ontstaan was.

John Vd Meer
4 jaar geleden

Prettige klantbenadering, 100% meedenken, geen concessies, accurate werkwijze. Arjan heeft ca 1 jaar geleden voor ons advocatenkantoor de gehele werkvloer ingericht , waar wij elke dag met volle teugen van genieten.

Mark Baron
4 jaar geleden

Hoogwaardig eindproduct en servicegerichte instelling. Er wordt goed meegedacht aan een oplossing op maat. Dubbel en dwars waard en komen zeker terug.

Michelle Hertog
4 jaar geleden

Saskia Jeijsman
4 jaar geleden

JH Grootveld
4 jaar geleden

Erg tevreden over het geleverde product! Over alles positief, fijn contact en een goede snelle service. Een echte aanrader!

J. Sliedrecht
4 jaar geleden

Heeft onze maatschappelijke unit voorzien van stijlvolle producten tegen een buitenGewoon vriendelijk tarief en opGeleverd ruim voor de start van het nieuwe seizoen

Paul de Haan
4 jaar geleden

Prettig contact, snelle service. Zeer blij met de geleverde diensten!