Meubelmaker Spijkenisse

Bent u op zoek naar een ervaren meubelmaker in Spijkenisse? Dan bent u hier aan het juiste adres! Deca Designs is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige meubels op maat, die perfect aansluiten bij uw wensen en interieur, met 20 jaar ervaring en expertise op het gebied van meubelontwerp en -productie. Ik werk met zorgvuldig geselecteerde materialen en moderne technieken, zodat er maatwerk meubels van hoge kwaliteit kunnen gecreëerd worden. Met een steeds vernieuwend machinepark en productiemethodes, bent u verzekerd van de juiste kwaliteit. Er is een goede samenwerking met leveranciers welke garant staan voor de duurzaamheid van het materiaal of houtsoort. U bent hierdoor niet duurder uit, integendeel. Door de goed opgebouwde vertrouwensband met onze leveranciers kunnen we scherp inkopen, waar u als klant van profiteert. Tevens hanteren we een normaal uurtarief.

<img src=“meubelmaker-spijkenisse.jpg” alt="zwart eiken vakkenkast ensuite">

Werkwijze meubelmaker Spijkenisse

U loopt waarschijnlijk al een tijdje met het idee voor een meubel op maat, welke u graag bij u thuis zou willen zien. Dit idee kunt u goed bij ons neerleggen. Dit kan dmv een aanvraag per email (zie onderstaand contactformulier) of u kunt altijd even bellen op dit tel.nr: 0614598784. Het voordeel van een aanvraag per mail is dat u vrij snel een prijsopgaaf ontvangt. Wel geldt hierbij, hoe meer informatie u aanlevert (bijv. een schets of afbeelding), des te passender de offerte.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe kast op maat of een ander meubelstuk, ik kan het voor u maken. Onze meubelmaker luistert naar uw wensen en geeft advies over het ontwerp en de materiaalkeuze, zodat het resultaat perfect past bij uw interieur en stijl. https://www.instagram.com/decadesigns_maatmeubel/

De drijfveer is streven naar volledige klanttevredenheid en er alles aan doen om aan uw verwachtingen te voldoen. Ik werk nauwkeurig en met oog voor detail, zodat u kunt genieten van een meubelstuk dat perfect aansluit bij uw wensen. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of gesprek met onze meubelmaker in Spijkenisse. Ik bespreek graag uw wensen en mogelijkheden om het juiste meubelstuk voor u te realiseren.

Gaby
2 maanden geleden

Kast voor in de woonkamer geplaatst eind maart. Zeer tevreden over onze kast-op-maat! Arjan heeft echt vakwerk geleverd en alles keurig aan huis gemonteerd. Fijn vanaf het ontwerp tot en met opleveren. We hadden eerder bij een online opmaatzagen-firma aangeklopt, waarbij er wat beperkingen bleken en we zelf moesten inmeten en monteren. Dat bleek bij DeCaDesign niet het geval en qua kwaliteit ook beter

In de coronatijd zonder elkaar in het echt te hebben gesproken een kast door Arjan laten maken. Arjan heeft ons ontwerp op een sublieme wijze vertaald naar een strakke en top afgewerkte kast. Een aanrader!

Rene Lenting
4 jaar geleden

Mooi maatwerk voor een mooie prijs! Iedereen die binnen komt is meteen onder de indruk van onze mooie en grote kast! Fijne communicatie en perfecte service na een defect wat door ons eigen toedoen ontstaan was.

John Vd Meer
4 jaar geleden

Prettige klantbenadering, 100% meedenken, geen concessies, accurate werkwijze. Arjan heeft ca 1 jaar geleden voor ons advocatenkantoor de gehele werkvloer ingericht , waar wij elke dag met volle teugen van genieten.

Mark Baron
4 jaar geleden

Hoogwaardig eindproduct en servicegerichte instelling. Er wordt goed meegedacht aan een oplossing op maat. Dubbel en dwars waard en komen zeker terug.

Michelle Hertog
4 jaar geleden

Saskia Jeijsman
4 jaar geleden

JH Grootveld
4 jaar geleden

Erg tevreden over het geleverde product! Over alles positief, fijn contact en een goede snelle service. Een echte aanrader!

J. Sliedrecht
4 jaar geleden

Heeft onze maatschappelijke unit voorzien van stijlvolle producten tegen een buitenGewoon vriendelijk tarief en opGeleverd ruim voor de start van het nieuwe seizoen

Paul de Haan
4 jaar geleden

Prettig contact, snelle service. Zeer blij met de geleverde diensten!