Reviews | Vlot een offerte ontvangen

Eerst hadden we contact via een meubelmaker van een kennis. Maar die kwam maar niet met een offerte en liet niets meer horen. Toen op internet Deca Designs gevonden. Deze goede referenties gelezen. Onze tekening ingestuurd en vlot een offerte ontvangen. Daarna hebben we elkaar gesproken. Arjan had inderdaad leuke ideeën. Daarmee zijn onze kasten nog mooier geworden. Hij is heerlijk betrouwbaar wat betreft afspraken. Bij twijfel, vraagt hij wat jij wilt. Kortom, zoek je een meubelmaker, ga dan naar Deca Designs. Overigens ons TV-meubel bevat allemaal audioapparatuur die wij met de deuren dicht kunnen bedienen met één afstandsbediening. De Logitech Harmony 900 afstandsbediening kan namelijk met radiosignalen alle apparatuur bedienen die niet in het zicht staat. Wat een uitvinding!

Aad en Corrie

Reviews | Alles precies volgens afspraak

Arjan heeft mijn ontwerp voor onze boeken/tv kast in de loze nis in de woonkamer fantastisch verwezenlijkt. Het is precies geworden zoals wij dit in gedachten hadden. Dit alles met een prettige, open communicatie, en alles precies volgens afspraak. Ook wat kleine puntjes werden achteraf keurig opgelost, volgens afspraak. Deca Designs wordt door mij van harte aanbevolen! En Arjan: bedankt!

Peter van Zanten

Reviews | Echt vakwerk!

Arjan heeft een prachtig kersenhouten bureau gemaakt met rond gebogen deurtjes en lades. Erg mooi afgewerkt, echt vakwerk! Ik ga er de komende 25 jaar van genieten.

Wilma

Reviews | Wederom naar volle tevredenheid

Na lang tevergeefs zoeken naar het geschikte TV-meubel zijn wij via kennissen uitgekomen bij Arjan. Het eerste contact was direct prima. Arjan luisterde goed naar onze wensen, dacht mee, gaf helder aan wat de opties waren en is door zijn ervaring van absolute meerwaarde m.b.t. de invulling van details waar je als leek niet aan denkt. Ook tijdens de fabricage was de communicatie goed. Hij stuurde foto’s op van de voortgang om het risico op onaangename verrassingen bij oplevering te voorkomen. Het resultaat was dan ook perfect! Omdat wij zeer tevreden waren, hebben wij ook direct een eettafel en 2 loungestoelen door Arjan laten maken. Wederom naar volle tevredenheid. De vormgeving en de afwerking waren ook hier weer precies zoals wij voor ogen hadden en conform afspraak. En ook niet onbelangrijk: ook weer exact op de gewenste afleverdatum. Wanneer wij straks een nieuw bankstel hebben, willen wij nog een bijpassend dressoir hebben. Zonder twijfel zullen we dan weer bij Arjan aankloppen. In mijn perceptie was een meubelmaker altijd duur maar dit bleek ook niet het geval. De prijs/kwaliteits- verhouding bij Deca Designs is werkelijk prima in orde. Arjan, nogmaals hartstikke bedankt voor de mooie meubels!! Je bent een vakman.

Danny & Angela

Reviews | Precies wat we voor ogen hadden

Graag wil ik jou bedanken voor het maken van de kast, precies wat we voor ogen hadden. Deca designs vind ik zeker aan te bevelen. Succes.

Anda de Feyter

Reviews | Prachtige afwerking

Vandaag bracht Arjan onze nieuwe salontafel, die heel mooi bij het audiomeubel dat hij eerder maakte, past. We zijn erg enthousiast over de mooie ontwerpen en de prachtige afwerking van onze nieuwe meubels.

Hans en Miekske

Reviews | Een lust voor het oog

Voor onze lange blinde muur hadden we zelf een kast bedacht. Arjan heeft geholpen met de laatste details en afwerking van het ontwerp. De kast is vervolgens perfect gemaakt en een lust voor het oog. Wij bevelen Deca Designs dan ook van harte aan.

Sanne en Lars

Reviews | Mooie prijs

Goede service, mooie prijs, geweldige salontafel!! Een duidelijke aanbeveling!

N. EI Laham

Reviews | Goed uitgewerkte details

In december 2010 kwam Arjan onze ladenkast, salontafel en uitbreiding van de boekenkast van massief kersen afleveren conform de gemaakte afspraken over ontwerp, prijs en planning. Ze zien er prachtig uit en door goed uitgewerkte details van Arjan ziet het er niet alleen goed uit, het is handig in gebruik. Het ontwerp was tot stand gekomen na een bezoek van Arjan aan ons huis. Wij maakten onze wensen kenbaar en Arjan kon ons al bestaande meubilair goed bekijken. Hij wist een goede vertaling te maken van die wensen en we zijn zeer tevreden met het ontwerp en de uitwerking die Arjan voor ons maakte.

Bertus & Esther

Reviews | Communicatie verliep goed

Als architect heb ik een wandmeubel ontworpen en uitgetekend tot in de kleinste details. Deca Designs heeft dit goed begrepen en een werkelijk perfect meubel gerealiseerd, zonder compromissen. Communicatie verliep goed. Vakmensen!

M. van Bentum

Reviews | Een echte aanbeveling!

Erg in onze schik met ons design audio meubel. Het contact was hartelijk en het meubel echt vakwerk. Kortom een echte aanbeveling!

Piet en Cobi Coppoolse
Schore

Bent u ook tevreden? Laat dan een berichtje achter.

6 + 7 =

Voor meubels op maat, bent u bij de meubelmaker van Deca Designs aan het juiste adres!

Meubels op maat

In alle soorten en in elke stijl

Kastenwand op maat

Kwaliteits maatwerk

Kasten op maat

Precies in de gewenste maat

Keukens op maat

Gegarandeerde kwaliteit

TV meubel op maat

Geheel naar uw smaak

Gratis offerte

Geheel gratis en vrijblijvende offerte

Nieuwsgierig naar wat de meubelmaker van Deca Designs voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op!