Vrijblijvende offerte

Wilt u ook de mogelijkheden voor een kast op maat bekijken? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vult u dan vandaag nog het offerteformulier in voor een geheel vrijblijvende offerte.

Uiteraard kunt u het formulier ook gebruiken om advies aan te vragen wat aansluit op uw woonwensen mbt een meubel op maat.

U kunt tevens een bestand (afbeelding, schets of paginalink) toevoegen op het offerteformulier.

Nadat u de offerte heeft ontvangen en uw interesse is blijvend, komen we kosteloos inmeten bij u thuis en u voorzien van de benodigde aanvullende informatie.

Offerteformulier

Voor u het formulier invult willen wij u graag op de hoogte brengen van ons privacybeleid. Bij het versturen van het formulier gaat u automatisch akkoord met dit beleid.

Uw gegevens

 

Spamcontrole

Meubelmaker Arjan NieuwstratenMeubelmaker Deca Designs Rotterdam: Arjan Nieuwstraten Deca Designs is opgericht in 2006 door meubelmaker Arjan Nieuwstraten uit Rotterdam: Voor en tijdens de opleiding aan het Hout-en Meubileringscollege te Rotterdam was ik dagelijks te vinden in de schuur van mijn ouders. Altijd bezig met het uitwerken van de ideeën voor meubels op maat ’s avonds op papier werden gezet voor familie en vrienden. Lees verder »»

Volg mij ook via:

Voor meubels op maat, bent u bij de meubelmaker van Deca Designs aan het juiste adres!

Meubels op maat

In alle soorten en in elke stijl

Kastenwand op maat

Kwaliteits maatwerk

Kasten op maat

Precies in de gewenste maat

Keukens op maat

Gegarandeerde kwaliteit

TV meubel op maat

Geheel naar uw smaak

Gratis offerte

Geheel gratis en vrijblijvende offerte

Nieuwsgierig naar wat de meubelmaker van Deca Designs voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op!